BOSU

Què és el BOSU?

L’aparell número 1 per entrenar equilibri és també una de les eines més simples, versàtils i divertides que trobaràs en un gimnàs.
Aquesta simpàtica semiesfera tova t’està esperant perquè la trepitgis, t’hi asseguis, l’aixequis en braços i fins i tot hi saltis al damunt. Del dret i del revés, mai un sol objecte havia donat tant de joc.
Les classes de bosu treballen una gran diversitat d’aspectes i permeten millorar múltiples aspectes i funcions. Originalment, l’objectiu del bosu és proporcionar una base inestable per a perfeccionar l’equilibri i la propiocepció (la percepció del propi cos), però la seva adaptabilitat i la imaginació dels instructors l’ha convertit en l’aparell multitasca per excel•lència.
Força, cardio, resistència, potència, tot té cabuda en una sessió sempre diferent i adaptada a les necessitats i les exigències d’un públic ben variat. L’entrenament amb el bosu permet enfortir cames i braços sense deixar de treballar en tot moment el core o zona centre del cos, amb la qual cosa t’asseguraràs uns abdominals ben forts sense ni tant sols haver-hi de pensar.
Les classes de bosu són especialment entretingudes i et donaran tot allò que necessites amb un entrenament total. Mai un sol aparell havia donat per a tant!