FUNCTIONAL

Què és l’entrenament funcional?


Preparar el cos per a les necessitats reals de la vida diària és el principal objectiu d’aquesta classe variada, completa i d’allò més amena. L’entrenament funcional busca enfortir-nos d’una manera natural, imitant els gestos que realitzem a casa o a la feina, fent esport a l’aire lliure o jugant amb la família i amics. L’essència d’aquesta classe és el moviment del propi cos, però també hi té cabuda tota mena d’equipament per a complementar les classes i fer-les encara més intenses i emocionants.
És un mètode intuïtiu, que s’adapta al disseny del nostre organisme i promou l’eficiència en el moviment, la fortalesa general de tot el cos i una salut global i completa. A més és variat, divertit i exigent per a produir canvis reals en cadascun de nosaltres, sigui quin sigui el nivell de partida i els objectius que vulguis aconseguir.
Amb les classes funcionals sempre tindràs un repte nou i mai t’avorriràs. Si ets dels que penses que en la varietat està el gust, amb l’entrenament funcional quedaràs ben satisfet!

Beneficis de l’entrenament funcional


A través d’aquest tipus d’entrenament podràs millorar:
• Millora la teva força, potencia i tonificació muscular
• Augmenta la teva velocitat, coordinació i estabilitat
• Optimitza la teva agilitat, equilibri, capacitat de reacció i mobilitat,
• Evita lesions i millora el teu acondicionament metabòlic
• Millora la teva resistència i afavoreix la pèrdua de greix.
A més, si t’interessa la hipertrofia, l’entrenament funcional també t’ajudarà a aconseguir resultats.