HIPOPRESSIUS

Què són els hipopressius?

La gimnàstica hipopressiva està revolucionant el treball abdominal amb un nou concepte basat en el domini de la respiració, el control postural i la concentració total de cos i ment en un únic objectiu: aconseguir un ventre pla i fort.

Buidar completament l’aire dels pulmons és en si mateix tot un art, amb el qual aconseguirem activar i reeducar la musculatura profunda del core, ressituar els òrgans interns i reduir el perímetre de la cintura.
Posicions mantingudes i moviments molt controlats van construint una classe molt fluida i aparentment calmada en la qual relaxaràs la ment mentre contraus al màxim els teus músculs. Si ho proves, l’endemà no podràs deixar de notar els seus efectes al nivell abdominal més profund.

Aquestes són classes de 30 minuts i que requereixen un elevat nivell de consciència corporal, per la qual cosa és requisit necessari realitzar un curs previ d’iniciació.
Els hipopressius tenen resultats contrastats i permeten obtenir una zona abdominal forta, funcional i esvelta. No siguis l’últim a sumar-te a la revolució dels hipos!