PILATES

Què és el Pilates?

Fa dècades que el mètode d’entrenament ideat per Joseph H. Pilates ajuda a milers de persones de tot el món a millorar la seva salut, enfortint cos i ànima, corregint la postura i ajudant-los a adquirir uns millors hàbits de vida.

El pilates clava les seves arrels en la tradició ancestral del ioga i la gimnàstica oriental, portant al present el millor d’aquestes disciplines i donant-nos un entrenament complet i eficaç que millorarà el nostre aspecte i la nostra salut.

Aquest sistema treballa el propi cos, sense afegits ni la necessitat de peses o màquines. Posa èmfasi en el control de la respiració i permet relaxar cos i ment i millorar la consciència corporal. No hi ha impacte articular ni és exigent cardiovascularment, amb el que és apte per a tots els públics.

Una sessió de pilates gira en torn al treball de core (abdominals, cuixes i sol pèlvic), per aconseguir un tronc fort i una esquena saludable.

Pilates és la manera més natural de mantenir-se fort i saludable durant tota la vida. Atreveix-te a provar-lo i t’hi enganxaràs!