QUEENAX BÀSIC

Descobreix l’entrenament funcional amb aquesta classe d’iniciació apte per a tots els nivells i objectius. Les sessions Queenax són un nou concepte d’entrenament basat en la llibertat de moviments, el treball en diferents plans i l’activació del core amb reptes d’inestabilitat. Proporcionen tots els beneficis que busques: tonificació, força, pèrdua de greix, millora postural i salut. En classes de 30 minuts utilitzaràs cintes de suspensió, TRX, gomes de tensió, barres, pilotes, sac, kettlebells… per optimitzar al màxim el teu temps al gimnàs. Les classes Bàsic són la millor manera de familiaritzar-se amb aquesta nou espai del nostre club, del qual no et podràs desenganxar!

 

QUEENAX TRAINING

Puja de nivell amb nous reptes i estímuls més avançats. Les classes de Training busquen progressar en l’ús del material de la Queenax, amb exercicis més complexos i càrregues de treball més elevades. Per a la gent que busca esculpir tot el cos i guanyar força, resistència i capacitat atlètica amb un entrenament variat, divertit i d’eficàcia contrastada.

 

QUEENAX HIIT

La elit de l’entrenament funcional és el Queenax HIIT. Entrenament d’intervals d’alta intensitat per a uns resultats increïbles. Atreveix-te amb els desafiaments més extrems en una classe altament motivant, ideal per a aquelles persones que es volen posar a prova al gimnàs. El HIIT de la Queenax t’assegura suor, treball dur, molta diversió i sobretot aconseguir els teus objectius de fitness. La millor manera de posar-te en forma en el mínim temps possible té un nom: Queenax HIIT.

 

SUPERFUNCTIONAL

Una delicatessen per als sibarites del gimnàs. Aquesta classe intensiva amb el trapezi en suspensió com a protagonista ofereix un repte constant per a tot el nostre cos, en especial el core i els músculs estabilitzadors. Amb el superfunctional milloraràs les teves prestacions esportives, desenvoluparàs més control del cos, força de resistència i capacitat d’equilibri, aconseguint un físics atlètic i saludable. Un repte divertit que et permet un entrenament polifacètic i complet amb el que compensar mancances i donar equilibri global a tota la musculatura.