PREMIUM SESSIONS

SUPERFUNCTIONAL

Una delicatessen per als sibarites del gimnàs. Aquesta classe intensiva amb el trapezi en suspensió com a protagonista ofereix un repte constant per a tot el nostre cos, en especial el core i els músculs estabilitzadors. Amb el superfunctional milloraràs les teves prestacions esportives, desenvoluparàs més control del cos, força de resistència i capacitat d’equilibri, aconseguint un físics atlètic i saludable. Un repte divertit que et permet un entrenament polifacètic i complet amb el que compensar mancances i donar equilibri global a tota la musculatura.

IOGA AERI

El ioga és art mil·lenari en constant evolució. La nova dimensió d’aquesta disciplina en el segle XXI és el ioga aeri, un sistema d’entrenament basat en el control del cos en suspensió que permet tonificar, estirar i millorar la postura en general mentre ens movem en llibertat en l’espai. El treball amb les hamaques ens ofereix nous estímuls, alhora que facilita la connexió cos i ment en una classe que va més enllà del simple treball físic. Reeducar la respiració, desconnectar de l’estrès i conciliar-nos amb el nostre jo interior són només alguns dels molts beneficis que el ioga aeri ens pot proporcionar.

PILATES IN SUSPENSION

Un nou gir al mètode pilates. Si t’agraden els exercicis amb mat (pilates terra), et quedaràs penjat pel pilates amb gronxadors! Amb connexions amb el ioga aeri i l’entrenament amb TRX, però amb un estil marcadament propi, el pilates en suspensió implica un esforç extra per col·locar i estabilitzar el cos en posicions de gran bellesa plàstica. Aconseguiràs tonificar, guanyar força i control postural i estirar la musculatura per a desenvolupar un físic més harmònic i estilitzat. El pilates en suspensíó és l’últim crit en gimnàstica sense impacte i és apte per a tots els públics, amb independència de l’experiència prèvia. Puja’t al llençol de pilates i no voldràs baixar-te’n!