PRESENTACIÓ

El Club Fitness Vela som una gran família apassionada per l’esport. Nascut el 2012 com un projecte fresc i engrescador que no ha parat de créixer i que es basa en el nostre capital més important: el servei als nostres socis.

La nostra gent és la que fa possible aquest club i fer-los sentir com a casa és la nostra missió més important. Ens agrada que vingueu a preguntar-nos, que proveu coses noves, que ens feu saber el què us agrada i el què penseu que podria millorar, perquè cada dia aprenem de vosaltres i ens acostem una mica més al club que tots somiem.

El Vela és un centre obert, amb tota mena de possibilitats, per als més experimentats i per als que tot just comencen, per als que es deleixen pel gimnàs i els que potser volen desconnectar i passar una bona estona entre amics.

Disposem de 5 plantes amb més de 1200 m2 d’instal•lacions, amb equipament d’última tecnologia, àrea d’activitats dirigides, sales de pes lliure i entrenament funcional, amplis vestuaris amb sauna i l’estudi de ciclisme indoor amb les millors vistes de tot Manresa.

Els nostres professionals són altament qualificats i experimentats i viuen amb la màxima passió el que fan. Sempre estan al teu servei per acompanyar-te, per instruir-te, per assessorar-te, per divertir-te… i sobretot per ajudar-te a aconseguir tots els teus objectius.

Ja portem 5 anys i volem seguir creixent amb tu, perquè a Vela volem ser el teu club!